Harta site-ului
Ajutor
Stimaţi colegi, funcţionari ai administraţiilor publice locale, consilieri locali şi raionali
Stimaţi colegi, funcţionari ai administraţiilor publice locale, consilieri locali şi raionali

Cu prilejul zilei profesionale - Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală Vă aduc cele mai sincere felicitări şi urări de bine şi îmi exprim înalta apreciere pentru activitatea Dumneavoastră de zi cu zi, în interesul cetăţenilor.
Această zi este un bun prilej de a menţiona importanţa rolului Dumneavoastră ca reprezentanţi ai administraţiei publice locale în dezvoltarea social – economică, educativ - culturală a comunităţilor pe care le administraţi.
Ţinând cont de volumul şi complexitatea problemelor cu care vă confruntaţi, care, de multe ori, depăşesc cu mult resursele de care dispuneţi, daţi dovadă de ingeniozitate, originalitate, spirit de iniţiativă, perseverenţă şi receptivitate faţă de cetăţeni pentru ca administraţia publică locală să reuşească la nivelul dorit să-şi execute atribuţiile, reuşind an de an noi realizări şi lucruri frumoase.
Împreună cu Dumneavoastră am reuşit să implementăm o serie de proiecte destinate îmbunătăţirii calităţii vieţii cetăţenilor şi suntem obligaţi să asigurăm continuitatea acestor schimbări. Astfel, şi în continuare mizez pe implicarea Dumneavoastră activă în realizarea paşilor şi a obiectivelor propuse pentru bunăstarea şi asigurarea unui trai decent locuitorilor raionului Dubăsari.
Vă felicit încă o dată şi Vă mulţumesc pentru că, zi de zi, sunteţi alături de cetăţeni! Vă urez multă sănătate, fericire și prosperitate pentru Dumneavoastră și pentru cei care Vă sunt dragi și apropiați.
 
Cu deosebit respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Stimaţi colegi, funcţionari ai administraţiilor publice locale, consilieri locali şi raionali - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta